Vredestein Ultrac Satin 225/45R18 - Sommerdekk

Brændstofforbrug
C
Vådgreb
B
Støjniveau
B
Brændstofforbrug
Brændstofforbrug

Den har en klassificeringsskala fra klasse A til G for rullemodstand. Et klasse A-dæk har 6,5% bedre brændstofforbrug end et klasse G-dæk. Det betyder, at hvis du kører 10.000 km, sparer du 50 liter brændstof med et klasse A-dæk sammenlignet med et klasse G-dæk.

Vådgreb
Vådgreb

Bedømmelsesskalaen er sat A til F. Hvor A angiver den korteste bremselængde og F er den længste. Ingen D- eller G-karakterer tildeles for biler og lette lastbiler. Karakteren indstilles efter en test, hvor dækkene skal bremses på en vej, hvor der er 0,5-1,5 mm vand. Ved 80 km/t vil forskellen i bremselængde være fire billængder (ca. 18 meter) mellem dæk med en rating A versus F.

Støjniveau
Støjniveau

Ved kørsel i mere end 50 km/t overstiger støjene fra rullemodstanden normalt motorstøjen. Et dæk med 79 db sammenlignet med et dæk med 67 db afgiver dobbelt så meget støj. På dækmærkatet vil der være et symbol på et dæk med skalaer. Høje støjniveauer er markeret med sorte bølger, mens de hvide bølger angiver, om det er et stille dæk. Et dæk med tre sorte bølger opfylder de nuværende europæiske krav, der blev indført i 2016, men ligger højere end den kommende støjgrænse og skal dermed udskiftes på sigt. Et dæk med to sorte bølger er allerede godkendt til nye regler i 2016.

Levering 5-7 Arbeidsdager

100% Tilpasningsgaranti

Gjelder søk via regnr og bilmodell

PRODUKTINFORMASJON

Vekt 9.690000
Merke

VREDESTEIN

Dekkpro Cat Sommerdekk

Vredestein Ultrac Satin 225/45R18 - Sommerdekk dekk designet for å gi deg den optimale kombinasjonen av ytelse, komfort og sikkerhet uansett veiforhold. Laget av høykvalitetsmaterialer og med avansert teknologi, leverer våre dekk pålitelig grep, jevn kjøring og lang levetid.

Uansett om du kjører i byen eller tar veien mindre reist, er dette dekket et pålitelig valg for din kjøreopplevelse. Opplev kombinasjonen av høy ytelse og komfort med dette førsteklasses dekket, og nyt den ultimate kjøreopplevelsen på veien.

Med et bredt utvalg av dekk for ulike kjøretøy og kjørebehov, har vi dekk som passer til enhver bilmodell og førerpreferanser. Enten du kjører på vei, terreng eller snø, har vi dekk som gir deg trygghet og tillit til å takle ulike forhold.

Oppgrader kjøretøyet ditt med våre førsteklasses dekk og opplev forskjellen det kan gjøre for din kjøreopplevelse.

Gratis levering

Rask levering

Sikker betaling

Sikker betaling

Dags returret

14 dagers returrett

Monteringspartnere

Mulighet for montering hos monteringspartnere

Vi har de fleste merker

check-big Sikkert
check-big Enkelt
check-big Gode priser

Kjøp dekk og felger online – enkelt, praktisk og sikkert

Bredt utvalg av dekk og felger

Utforsk vårt omfattende utvalg av dekk og felger fra ledende produsenter over hele verden. Enten du leter etter sommerdekk, vinterdekk, all-terrain dekk eller high-performance dekk, har vi et bredt utvalg av alternativer som passer til alle kjøretøy og kjørestiler. I tillegg tilbyr vi et imponerende utvalg av felger i ulike stiler, størrelser og farger for å matche din personlige smak og kjøretøyets estetikk. Hos Felgverden finner du produkter fra de største og mest anerkjente dekk- og felprodusentene på markedet som eksempelvis Nokian, Continental, Michelin, Goodyear, Japan Racing, Concaver, Bola Wheels, Judd, Riviera, Keskin, MAM, 1AV, 3DSM, Arceo og mye mer.

Praktisk og enkel kjøsopplevelse

Med vår brukervennlige nettbutikk kan du enkelt bla gjennom produkter, sammenligne alternativer og gjøre dine valg med noen få klikk. Vår intuitive søkefunksjon og filtreringsalternativer gjør det enkelt å finne akkurat det du leter etter, mens vår sikre betalingsplattform gir deg trygghet når du gjennomfører kjøpet. Søk enten på regnr eller på bilmodell for å finne dekk og felger til din bil. Vi bistår også gjerne for å finne produkter som passer din bil.

Hvorfor bytte dekk

Slitte dekk med dårlig mønsterdybde gir dårligere veigrep og lengre bremselengde, spesielt under våte eller glatte forhold. Skifting av dekk til nye eller tilpassede dekk bidrar til å opprettholde bedre veigrep og dermed øke sikkerheten på veien.

Ifølge loven skal sommerdekk ha en minimum mønsterdybde på 1.6 mm og vinterdekk minimum 3mm. Det er imidlertidig anbefalt å bytte på henholdsvis 3mm på sommerdekk, og 5mm på vinterdekk.

Oppdag et av Norges største utvalg av felger

Utforsk vårt imponerende utvalg av felger, som inkluderer noen av de mest populære og ettertraktede merkene og modellene på markedet. Vi er stolte av å tilby et omfattende spekter av felger som passer til alle typer kjøretøy, stiler og preferanser - enten du er på jakt etter det helt spesielle, eller rimeligere alternativ.