JR WHEELS JR11 HYPER BLACK 8x17 5x100/108 ET35 CB72.6

Levering 10-14 Arbeidsdager

Egendefinerbare alternativer:

100% Tilpasningsgaranti

Gjelder søk via regnr og bilmodell

PRODUKTINFORMASJON

Vekt 9.000000
Merke

JR WHEELS

Farge HYPER BLACK
Modellnavn

JR11

Boltsirkel 5x100, 5x108
Diameter 17
Bredde 8
Nav 72.6
ET 35
Belastningsindeks 690

JR WHEELS JR11 HYPER BLACK 8x17 5x100/108 ET35 CB72.6 er et uttrykk for kombinasjonen av stil og funksjonalitet. Med et moderne design og håndverk av høy kvalitet, legger vår felg et unikt preg på kjøretøyet ditt.

Den aerodynamiske formen og lette konstruksjonen gir ikke bare en visuell appell, men også forbedret kjøreegenskaper. Uansett om du foretrekker et sportslig utseende, et klassisk design eller en mer moderne stil, har vår felg et allsidig utseende som passer til enhver biltype og personlig smak.

Laget av slitesterke materialer og testet for å sikre pålitelighet, er vår felg konstruert for å tåle daglig bruk og ulike veiforhold. Med en rekke størrelser og farger tilgjengelig, er det enkelt å finne den perfekte felgen som passer til din bil og din personlighet.

Oppgrader kjøretøyet ditt med vår allsidige felg og gi det et unikt preg av stil og ytelse.

Gratis levering

Rask levering

Sikker betaling

Sikker betaling

Dags returret

14 dagers returrett

Monteringspartnere

Mulighet for montering hos monteringspartnere

Vi har de fleste merker

check-big Sikkert
check-big Enkelt
check-big Gode priser

Kjøp dekk og felger online – enkelt, praktisk og sikkert

Bredt utvalg av dekk og felger

Utforsk vårt omfattende utvalg av dekk og felger fra ledende produsenter over hele verden. Enten du leter etter sommerdekk, vinterdekk, all-terrain dekk eller high-performance dekk, har vi et bredt utvalg av alternativer som passer til alle kjøretøy og kjørestiler. I tillegg tilbyr vi et imponerende utvalg av felger i ulike stiler, størrelser og farger for å matche din personlige smak og kjøretøyets estetikk. Hos Felgverden finner du produkter fra de største og mest anerkjente dekk- og felprodusentene på markedet som eksempelvis Nokian, Continental, Michelin, Goodyear, Japan Racing, Concaver, Bola Wheels, Judd, Riviera, Keskin, MAM, 1AV, 3DSM, Arceo og mye mer.

Praktisk og enkel kjøsopplevelse

Med vår brukervennlige nettbutikk kan du enkelt bla gjennom produkter, sammenligne alternativer og gjøre dine valg med noen få klikk. Vår intuitive søkefunksjon og filtreringsalternativer gjør det enkelt å finne akkurat det du leter etter, mens vår sikre betalingsplattform gir deg trygghet når du gjennomfører kjøpet. Søk enten på regnr eller på bilmodell for å finne dekk og felger til din bil. Vi bistår også gjerne for å finne produkter som passer din bil.

Hvorfor bytte dekk

Slitte dekk med dårlig mønsterdybde gir dårligere veigrep og lengre bremselengde, spesielt under våte eller glatte forhold. Skifting av dekk til nye eller tilpassede dekk bidrar til å opprettholde bedre veigrep og dermed øke sikkerheten på veien.

Ifølge loven skal sommerdekk ha en minimum mønsterdybde på 1.6 mm og vinterdekk minimum 3mm. Det er imidlertidig anbefalt å bytte på henholdsvis 3mm på sommerdekk, og 5mm på vinterdekk.

Oppdag et av Norges største utvalg av felger

Utforsk vårt imponerende utvalg av felger, som inkluderer noen av de mest populære og ettertraktede merkene og modellene på markedet. Vi er stolte av å tilby et omfattende spekter av felger som passer til alle typer kjøretøy, stiler og preferanser - enten du er på jakt etter det helt spesielle, eller rimeligere alternativ.